Sain kameran takaisin maailmalta. Nyt kengurun ym. pussieläinten kuvat katsottuani voin kateudesta vihreänä ottaa sen omaan käyttööni ja laittaa ensimmäisiä käsitöitä näytille.

Innostuin ottamaan virkkuukoukun käteeni ensimmäisen kerran sitten kouluaikojen. Tuloksena oli pieni sammakkoeläin-pehmolelu, joka kyllä monien kommenttien mukaan näyttää ennemmin krokotiililta. Mutta sammakko se on, Siiri Sammakko. Ohje ja myös upeita neuleohjeita löytyy tuolta: http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=b13&d_id=25
Itse olen erittäin tyytyväinen työn tulokseen, ottaen huomioon virkkuutaitoni. Onneksi on netti! Tarvitsin nimittäin ohjeita siihen, miten niitä virkkuusilmukoita nyt sitten tehtiinkään. Esimerkiksi tuolla http://www.kallamedia.com/virkkaus/ on selkeät ohjeet kuvien kera.

867655.jpg

Löysin varastoista joskus aikaa sitten tekemiäni neuletilkkuja. Päätin nyt hyödyntää ne vauvan peittoon. Peiton taakse ompelin fleecen ja kirjoin muutaman sydämen liittämään tilkkuosan ja fleece-osan yhteen. Ohje on omasta päästäni. Tilkut ompelin yhteen käsin, fleecen ja tilkkuosan ompelin yhteen uudella hienolla ompelukoneellani, joka pääsi nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. Siskoni oli tosin jo koekäyttänyt koneen tätä ennen ja sen hyväksi todennut.

867716.jpg